Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi

Vizyon: Öğrencilerinin, mezunlarının, öğretim ve yönetim görevlilerinin yetkinlikleriyle tercih ve takdir edilen, küresel dünyada liderliği ve katkılarıyla örnek alınan okul olmak.

Misyon: Evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar: Okulumuz 14 Spor Branşında turnuvalara katılmış olup, sürekli yeni başarılarla okulumuzu ödüllendirmiştir.

Saatler: Başlama: 08:00 Bitiş: 15:05
Isınma: Merkezi Klima Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mersinsporlisesi.meb.k12.tr

Adres - Çamlıca Mahallesi Dadaloğlu Caddesi No66/C Mezitli/ MERSİN

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Çamlıca Mahallesi Dadaloğlu Caddesi Fındıkpınarı Yolu Kuyuluk

Adres - Çamlıca Mahallesi Dadaloğlu Caddesi No66/C Mezitli/ MERSİN

Ulaşım Okulumuza ulaşım Mezitli Kuyuluk dolmuşları ve 155 no lu Belediye otobüsleri ile yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 4 km uzaklıktadır. İl merkezine yaklaşık 20 km uzaklıktadır